Algemene voorwaarden

 

Algemeen
Dit zij de algemene voorwaarden van Atteljee Rogee, gevestigd op Hoge Kanaaldijk 48, 6211 XS, Maastricht, Nederland. KvK nr: 77122151 BTW: NL003152394B57
Bij het plaatsen van een bestelling stemt u in met onze algemene voorwaarden. Atteljee Rogee houdt zich het recht voor haar algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Atteljee Rogee streeft ernaar om bestellingen binnen de met consument afgesproken tijd  te leveren. Met betrekking tot food zal meestal binnen drie werkdagen zijn. Met betrekking tot  kunstwerk, schilderijen en/of houtsnijwerk, zal Atteljee Rogee zijn uiterste best doen binnen de met consument afgesproken tijd te leveren,  Atteljee Rogee is hier niet toe verplicht, kan zich hier niet toe verplichten, omdat creativiteit zich nu eenmaal niet in een maatpak laten dwingen. Atteljee Rogee  streeft ernaar om bestellingen betreffende food die niet opgehaald kunnen worden,  binnen drie werkdagen te verzenden met PostNL.  Afhankelijk van de aard van de bestelling kan dat langer duren omdat we bepaalde producten een langere bereidingstijd nodig hebben. 


Prijzen

De bij de producten genoemde prijzen zijn in Euro's inclusief btw. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten via onze website aan u getoond.

Verzendkosten

Voor de verpakking- en bezorgkosten wordt een bijdrage gerekend van 7,95. Pakketten van zwaarder dan 10 kilo en/of groter dan 100 x 50 x50 versturen we eventueel na overleg. U betaald Atteljee Rogee in dat geval de verzendkosten die Atteljee Rogee ervoor moet maken. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Betaling

Betaling van uw bestelling kan op één van de twee volgende manieren      
- Bij afhalen: U rekent af wanneer u uw bestelling komt afhalen.
- Overboeking: U maakt het bedrag van uw bestelling over naar ING bankrekeningnummer NL21INGB0796317941 t.n.v. CMEMJ Montulet onder vermelding van uw naam (dezelfde als bij uw bestelling) en het ordernummer van uw bestelling. Wij streven ernaar uw bestelling binnen twee  werkdagen te versturen .

Garantie
Atteljee Rogee garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld. 
    
Overeenkomst
Atteljee Rogee houdt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen een bestelling of opdracht niet te accepteren. Dit hebben we nog nooit gedaan en hopen we ook nooit te hoeven doen.   
 
Aansprakelijkheid tijdens verzending
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de producten tijdens verzending. U kunt dit risico verzekeren tegen meerprijs. Wilt u hier gebruik van maken neem dan even contact met ons op. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen horen wij dat heel graag en zullen wij dit opnemen met en een klacht indienen bij de bezorger (PostNL). U heeft geen recht op restitutie van betaling of een nieuwe toezending van het product.

Ruilen en retourneren
In principe kunt u producten terugsturen of ruilen. U heeft hier 14 dagen de tijd voor.  Wanneer u niet in staat bent de gekochte waren zelf terug te (laten) brengen, maar om welke reden dan ook per post moet retourneren, bent u wel zelf verantwoordelijk voor de verzending en de kosten van die verzending. Wij verplichten ons om u binnen dertig dagen uw aanschafkosten van de teruggestuurde producten terug te betalen. Beperkt houdbare producten of producten die om een andere reden als bijvoorbeeld ontbrekende onderdelen, niet meer door ons herverkocht kunnen worden, kunt u niet ruilen of retourneren. Ook geopende, niet meer goed gesloten of aangebroken producten accepteren wij niet terug.

Copyright
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Atteljee Rogee. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan, zoals teksten of foto's, openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Klachten

Heeft u een klacht over aangeschafte producten, vragen wij u contact met ons op te nemen. In overleg zullen we kijken wat en hoe we de klacht vlekkeloos kunnen oplossen. Zelfs van klachten leren wij. 


Contact
Mocht u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan ook gerust contact met ons op. Dat kan door:
- Een email met uw klacht en uw telefoonnummer te sturen naar: Info@atteljeerogee.nl